Skip to the main content

Projectmanager ERP

Oud-Beijerland

Bedrijf
Paardekooper B.V.
Opleidingsniveau
HBO/WO
Aantal uren
40 uur per week
Locatie
Oud-Beijerland

Functieomschrijving

Paardekooper staat aan de vooravond van een digitale transitie. Het ERP project is hierbij het kloppend hart. Het familie bedrijf is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, waardoor de huidige ERP oplossing(en) niet meer voldoen aan de business en groei ambities van Paardekooper. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet door de selectie van een ERP implementatie partner en de start van de discovery fase onder leiding van de programma manager. Voor de volgende fases zoeken we een ervaren project manager om inhoudelijk leiding te geven aan het project.

Wat ga je doen?

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de implementatie van het ERP project. Hierbij gaat het er in de eerste plaats om dat je de oplevering van het volledige project binnen de afgesproken scope, budget en tijd realiseert. Hierbij waak en rapporteer je over alle aspecten van het project zodat het voldoet aan de organisatorische vereisten, de methodologie en de kwaliteitsnormen.

Jij bent de contactpersoon bij uitstek voor de business en onze implementatie partner. Je vertaalt de verwachtingen samen met de implementatie partner naar een projectplan met heldere doelstellingen die worden goedgekeurd door de stuurgroep. Je zorgt dat alle medewerkers en belanghebbenden worden geïnformeerd en gealigneerd zijn met het projectplan. Je bent sterk in het doorgronden van de formele en informele bedrijfsprocessen en kan deze samen met onze implementatie partner vertalen naar nieuwe standaarden.

Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden die je in staat stellen weerstand te overkomen en je collega’s te enthousiasmeren voor de aanstaande veranderingen in de bedrijfsprocessen. Tijdens de duur van het project motiveer en begeleid je de projectmedewerkers in de richting van de te behalen doelstellingen. Dit doe je aan de hand van regelmatige projectevaluaties en feedbackgesprekken. Je identificeert en beheert projectrisico’s, -knelpunten en -wijzigingen. Je actualiseert voortdurend het projectplan, zodat het “up-to-date” blijft.

Binnen het project werk je intensief samen met de implementatie partners en de interne stakeholders, Verder bestaat een projectteam uit één of meerdere business consultants, process owners en key-users. Als projectmanager ben je betrokken bij diverse deel projecten, zoals de keuze en inzet van verschillende applicaties, waarbij de doorlooptijd en projectdruk kan variëren. De duur van het project wordt geschat op 3-5 jaar.

Wie zoeken wij?
 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring als Project Manager binnen de ERP-wereld en relevante opleidingen of cursussen afgerond in project management.
 • Van de functionele en technische specificaties die spelen bij ERP-implementatietrajecten, heb jij een uitstekende kennis.
 • Door je vakkennis, sociale vaardigheden, flexibiliteit en engagement slaag je erin het vertrouwen van onze business stakeholders te winnen.
 • Om je team aan te sturen beschik jij over uitstekende leidinggevende capaciteiten.
 • Gecertificeerd zijn in minstens ééns projectmethodiek zoals Prince2 of PMBOK is een must.
Wat bieden wij?

Een dynamische omgeving met veel ruimte voor ontwikkeling. Paardekooper ontwikkelt zich op dit moment snel en jij bouwt hard mee aan de duurzame ambities van onze organisatie. Er is veel ruimte voor eigen initiatief; dat wordt zelfs erg op prijs gesteld. We zijn een down-to-earth-organisatie die waarde toevoegt aan de producten van haar klanten. Als we het doen, doen we het goed.

Over Koninklijke Paardekooper Group

Sinds 1919 bouwen we bij Paardekooper met liefde en passie aan ons familiebedrijf. Met ruim 900 medewerkers wereldwijd werken we aan ons doel om als betrouwbare partner onze klanten te helpen hun producten met onze verpakkingen te beschermen en te verrijken, altijd met oog voor duurzaamheid.  We willen een positieve beweging in gang zetten om de wereld duurzamer te laten verpakken. Hiervoor leveren we naast verpakkingen ook kennis en advies over verpakkingen. Bij elk verpakkingsvraagstuk denken we mee over de best passende, meest complete, eerlijke en toekomstbestendige oplossing.

We zijn een echt familiebedrijf en hechten waarde aan samenwerking, eerlijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Als onze collega kom je terecht in een inspirerende en informele omgeving met enthousiaste collega’s.

Interesse?

Wil je voortbouwen op de successen uit ons verleden, nieuwe kansen pakken én investeren in een duurzame toekomst? Stuur dan je cv en motivatie naar hr@paardekooper.com ter attentie van Anita Stolk, of solliciteer direct en vul het formulier in.

 Acquisitie door externe partijen op onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteren

 • Persoonsgegevens

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Contactgegevens

 • Sollicitatie

 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gerelateerde vacatures
Supply Chain Planner
40 uur per week
Den Hoorn
Store medewerker Den Haag
40 uur per week
Den Haag
Manager Duurzaamheid
40 uur per week
In overleg
Medewerker Ordermanagement
32-40 uur per week
Den Hoorn
Logistiek medewerker
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
Store medewerker Amsterdam Food Center
40 uur per week
Amsterdam
Customer Service Medewerker
40 uur per week
Oud-Beijerland
Oproepkracht bedrijfsrestaurant en receptie
0-40 uur
Den Hoorn, Oud-Beijerland
HR Business Partner
32-40 uur per week
Noordwijkerhout/Amstelveen
Store medewerker Beverwijk
40 uur per week
Beverwijk
Office Accountmanager Retail
40 uur per week
Oud-Beijerland
Salesmanager Industrie Non-Food
40 uur per week
Nederland
Medewerker Ordermanagement
40 uur per week
Beuningen
Programma Manager Circulaire Systemen
40 uur per week
In overleg
Beheerder Product Data E-Business
36 uur per week
Oud-Beijerland
Master Data Analyst
40 uur per week
Den Hoorn
International Accountmanager
40 uur per week
Den Hoorn
Commercieel Medewerker Export (Frans)
32-40 uur per week
Den Hoorn
Office Accountmanager Foodservice
40 uur per week
Beuningen
Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader)
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
HR Meewerkstage
32-40 uur per week
Den Hoorn (ZH), Oud-Beijerland
Logistiek medewerker – Oud Beijerland
40 uur per week
Oud-Beijerland
Medewerker magazijnbeheer (tijdelijk)
20-40 uur per week
Oud-Beijerland
Commercieel Medewerker Binnendienst UK
40 uur per week
Aalsmeer
Accountmanager Retail België
38 uur per week
België