Skip to the main content

Programma Manager

Oud-Beijerland

Bedrijf
Paardekooper B.V.
Opleidingsniveau
WO
Aantal uren
40 uur per week
Locatie
Oud-Beijerland
Ervaring
Je beschikt over WO opleiding in het domein van IT, Minimaal 10 jaar ervaring in programmamanagement

Functieomschrijving

Als groeiende internationale speler in duurzame verpakkingen en koploper in kennis en innovatie bieden wij onze klanten de meest complete en eerlijke verpakkingsoplossing. Om onze ambities te realiseren zoeken wij een programma manager die met zijn/ haar brede ervaring en energie voortrekker is van de IT, proces & data transformatie van Koninklijke Paardekooper group.

Je zorgt ervoor dat werkprocessen worden geoptimaliseerd en dat onze dienstverlening verbetert. Dat betekent het analyseren van de huidige situatie, het schetsen van de gewenste eindsituatie en vervolgens in nauw overleg met interne stakeholders de implementatie leiden.

Jij bent de schakel tussen management, ICT en de projectteams van de Koninklijke Paardekooper Group. Je bent in staat om de projecten op proces- en operationeel niveau te leiden waarbij scope, kwaliteit, tijd en budget belangrijke parameters zijn. Je ziet het als een uitdaging om grotere complexe projecten te realiseren. Je kunt hierbij rekenen op de inhoudelijke expertise en support van diverse specialisten en afdelingen.

Wie zoeken wij?

De persoon die wij zoeken heeft ruime ervaring in complexe IT projecten en procesoptimalisaties. Is  iemand die wil bouwen, professionaliseren, in staat is te inspireren, mensen mee kan nemen en past bij ons hands-on familiebedrijf. Je weet in nauwe verbinding met alle stakeholders vraagstukken snel te doorgronden en bent in staat complexe projecten tot een goed einde te brengen.

Je bent goed in het aansturen van verschillende teams en professionals en bewaakt de regie op de toegewezen programma’s op het gebied van Data/ IT en procesoptimalisatie. Je hebt ruime ervaring met het begeleiden van ontwerpen, bouwen, testen en de uitrol van IT programma’s, inclusief de noodzakelijke business transformaties.

Je beschikt over WO opleiding in het domein van IT, bedrijfskunde of vergelijkbaar en minimaal 10 jaar ervaring in programmamanagement waaronder het managen van complexe, multidisciplinaire projecten. Ook heb je ervaring met het aansturen van meerdere (deel) projecten tegelijkertijd. Change management kent voor jou geen geheimen.

Je bent analytisch, doorziet complexe situaties, weet snel verbanden te leggen en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Ook heb je kennis van en ervaring met software implementaties en groothandelsorganisaties. Last but not least: je herkent je volledig in de kernwaarden van Paardekooper: Samen, Eerlijk, Vindingrijk en Expert.

 

Wat bieden wij?

Een dynamische omgeving met veel ruimte voor ontwikkeling. Koninklijke Paardekooper Group biedt haar medewerkers een aantrekkelijk salaris met daarbij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een auto, bonusregeling, pensioenregeling, 27 verlofdagen en personeelskorting op ons hele assortiment.

 

Over Koninklijke Paardekooper Group

Sinds 1919 bouwen wij met liefde en passie aan ons familiebedrijf, met verpakken als onze corebusiness. Verpakken, inpakken en vooral aanpakken: het zit in ons bloed. Wij willen dé duurzame verpakkingsvoorloper worden in Europa. Met onze 100 jaar aan kennis en ervaring maken we onze klanten wegwijs in de steeds complexer wordende verpakkingswereld en bieden we ze een zorgeloze en gemakkelijke ervaring. We zijn een betrouwbare partner en helpen onze klanten met kwalitatieve en future-proof producten en diensten zich aantoonbaar te verbeteren en onderscheiden. Bij Paardekooper helpen wij klanten de uitdagingen van vandaag om te zetten in kansen voor morgen.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om onze organisatie te komen versterken? Stuur dan een reactie naar hr@paardekooper.com ter attentie van Debbie Visser, of solliciteer direct en vul het formulier in.

Solliciteren

 • Persoonsgegevens

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Contactgegevens

 • Sollicitatie

 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gerelateerde vacatures
Medewerker customer service Stores & e-shop
40 uur per week
Oud-Beijerland
Store medewerker Den Haag
40 uur per week
Den Haag
Office Accountmanager Foodservice
40 uur per week
Beuningen
Commercieel medewerker binnendienst (Trader)
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
Productmanager
40 uur per week
Beuningen, Oud-Beijerland
Content marketeer
40 uur per week
Oud-Beijerland
ICT Servicedesk medewerker
40 uur per week
Oud-Beijerland
Teamleider Servicedesk
40 uur per week
Oud-Beijerland
IT manager
40 uur per week
Oud-Beijerland
IT Infrastructuur specialist
40 uur per week
Oud-Beijerland
Teamleider Logistiek
40 uur per week
Oud-Beijerland
Group Manager Finance
40 uur per week
Oud-Beijerland
Senior commercieel medewerker binnendienst (Trader)
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
Oproepkrachten 0 tot 40 uur
0-40 uur per week
Beuningen
Logistiek- /magazijnmedewerker
40 uur per week
Aalsmeer
Accountmanager
40 uur per week
Honselersdijk