Skip to the main content

IT manager

Oud-Beijerland

Bedrijf
Paardekooper B.V.
Opleidingsniveau
WO
Aantal uren
40 uur per week
Locatie
Oud-Beijerland
Ervaring
Minimaal tien jaar ervaring als IT manager in een soortgelijke functie

Functieomschrijving

Als IT manager ben jij een sleutelfiguur om de ambities van de Koninklijke Paardekooper Group verder te realiseren. Niet alleen ben jij een visionair op het gebied van ICT, maar ook iemand die wil bouwen, professionaliseren, verbinding weet te leggen met de business en zelf ook de handen uit de mouwen steekt om dit te bewerkstelligen.

Samen met een team van applicatiebeheerders, netwerkbeheerders en supportmedewerkers, geef je uitvoering aan ons IT beleid en serviceverlening. Je bent continue bezig met het verder professionaliseren van de afdeling en draagt bij aan de transitie naar een state-of-the art ICT applicatielandschap gebaseerd op cloud oplossingen. Hiervoor:

 • Formuleer je het beleid en het jaarplan voor IT in lijn met onze strategie;
 • Draag je zorg voor het beheer en de optimalisatie van onze besturingssystemen, hardware en netwerken;
 • Stel je (ICT) security en privacy richtlijnen op en waarborg je hiermee de security en privacy binnen onze organisatie;
 • Manage je externe leveranciers en contracten;
 • Coach en geef je leiding aan jouw team en stimuleer je ontwikkeling.

Vanuit je functie ben je sparringpartner van de directie en management en draag je zorg voor een optimale prestatie van de automatisering in samenwerking met externe leveranciers, databeheer en e-commerce. Je zorgt voor een optimale beveiliging van alle systemen en weet het juiste niveau van privacy en security te borgen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een IT manager die in staat is om te inspireren, mensen mee kan nemen en uiteraard vakinhoudelijk zijn of haar vak verstaat. Iemand die een visie heeft op IT, begrijpt hoe de bedrijfsprocessen nog beter ondersteund kunnen worden en dit ook weet vorm te geven.
Het vastleggen van beheerprocessen binnen IT is voor jou gesneden koek en je bent in staat het applicatielandschap slim te vereenvoudigen vanuit het oogpunt van kostenverlaging, vereenvoudiging van beheer en verhoging van kwaliteit van dienstverlening.

Je hebt een afgeronde WO opleiding binnen het IT domein of vergelijkbaar en minimaal 10 jaar ervaring als IT Manager soortgelijke functie bij een vergelijkbare organisatie. Naast jouw brede IT- vakkennis heb je je gespecialiseerd in een of meerdere IT-thema’s en ga je hierin projectmatig te werk.
Je motiveert en coacht je mensen en bent in staat het beste uit je mensen te halen. Je bent een ‘mensen-mens’. Je bent analytisch, doorziet complexe situaties, weet verbanden te leggen en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Ook heb je kennis van en ervaring met implementaties van ERP software, cloudoplossingen, ITIL, ASL en AVG. Last but not least: Je herkent je volledig in de kernwaarden van Paardekooper: Samen, Eerlijk, Vindingrijk en Expert.

Wat bieden wij?

Een dynamische omgeving met veel ruimte voor ontwikkeling. Koninklijke Paardekooper Group biedt haar medewerkers een aantrekkelijk salaris met daarbij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een auto, bonusregeling, pensioenregeling, 27 verlofdagen en personeelskorting op ons hele assortiment.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om onze organisatie te komen versterken? Stuur dan een reactie naar hr@paardekooper.com ter attentie van Debbie Visser, of solliciteer direct en vul het formulier in.

Solliciteren

 • Persoonsgegevens

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Contactgegevens

 • Sollicitatie

 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gerelateerde vacatures
Medewerker customer service Stores & e-shop
40 uur per week
Oud-Beijerland
Store medewerker Den Haag
40 uur per week
Den Haag
Office Accountmanager Foodservice
40 uur per week
Beuningen
Programma Manager
40 uur per week
Oud-Beijerland
Commercieel medewerker binnendienst (Trader)
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
Productmanager
40 uur per week
Beuningen, Oud-Beijerland
Content marketeer
40 uur per week
Oud-Beijerland
ICT Servicedesk medewerker
40 uur per week
Oud-Beijerland
Teamleider Servicedesk
40 uur per week
Oud-Beijerland
IT Infrastructuur specialist
40 uur per week
Oud-Beijerland
Teamleider Logistiek
40 uur per week
Oud-Beijerland
Group Manager Finance
40 uur per week
Oud-Beijerland
Senior commercieel medewerker binnendienst (Trader)
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
Oproepkrachten 0 tot 40 uur
0-40 uur per week
Beuningen
Logistiek- /magazijnmedewerker
40 uur per week
Aalsmeer
Accountmanager
40 uur per week
Honselersdijk