Skip to the main content

Interim Recruiter

Oud-Beijerland

Bedrijf
Paardekooper B.V.
Opleidingsniveau
HBO
Aantal uren
Minimaal 24 uur
Locatie
Oud-Beijerland

Functieomschrijving

Onze mensen maken Paardekooper tot het unieke familiebedrijf dat het is. Betrokken, ervaren aanpakkers en experts, met lef en vooral veel passie. We willen samen groeien, met de juiste mensen op de juiste plek. Voor nieuwe talenten begint dat bij zorgvuldige werving en selectie. Ben jij een ervaren corporate recruiter en draag je graag bij aan de uitbreiding van de familie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Recruiter weet jij voor de verschillende commerciële afdelingen, supply chain en de ondersteunende diensten de juiste talenten aan te trekken om samen te kunnen groeien. Je brengt in kaart wat de afdeling nodig heeft en zet dit om in een aantrekkelijke vacature tekst. Door jouw ervaring ben je bekend met verschillende wervingsmiddelen, zoals LinkedIn Recruiter, maar je kijkt ook naar het inzetten van nieuwe middelen. Je benadert actief potentiële kandidaten en zorgt dat werkzoekenden ons weten te vinden. Je werkt daartoe onder andere nauw samen met onze marketing afdeling. De binnenkomende sollicitaties beoordeel je en plan je in bij de juiste gesprekspartners. In sommige gevallen sluit je zelf aan, in andere gevallen de verantwoordelijke leidinggevende en/of HR.

Kortom, je versterkt de organisatie met het binnen halen van de juiste mensen op de juiste plek en zorgt voor een goede sollicitatiebeleving van de kandidaten. Je werkt nauw samen met HR en leidinggevenden en toont initiatief om processen te verbeteren.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring als Recruiter. Je weet hoe je een goede relatie opbouwt met leidinggevenden en sollicitanten;
 • Naast uitstekende contactuele vaardigheden beschik je over doorzettingsvermogen, ben je proactief en nauwkeurig waardoor zaken tijdig en op de juiste wijze worden verwerkt en opgepakt;
 • Je bent minimaal 6 maanden beschikbaar;
 • Tot slot ben je bereid om, indien nodig, te reizen tussen de verschillende locaties van Paardekooper.

Wat bieden wij?

Een dynamische en groeiende omgeving waar jij jouw steentje aan kan bijdragen door het vinden van de juiste talenten. Je krijgt veel vrijheid om de werving in te richten met de geschikte middelen. Naast een informele werksfeer en werk waar jij blij van wordt, word je natuurlijk ook goed beloond. Arbeidsvoorwaarden zijn bij ons goed geregeld!

Over Koninklijke Paardekooper Group

Sinds 1919 bouwen wij met liefde en passie aan ons familiebedrijf, met verpakken als onze corebusiness. Verpakken, inpakken en vooral aanpakken: het zit in ons bloed. Wij willen dé duurzame verpakkingsvoorloper worden in Europa. Met onze 100 jaar aan kennis en ervaring maken we onze klanten wegwijs in de steeds complexer wordende verpakkingswereld en bieden we ze een zorgeloze en gemakkelijke ervaring. We zijn een betrouwbare partner en helpen onze klanten met kwalitatieve en future-proof producten en diensten zich aantoonbaar te verbeteren en onderscheiden. Bij Paardekooper helpen wij klanten de uitdagingen van vandaag om te zetten in kansen voor morgen.

Interesse?

Herken jij je in bovenstaand profiel en kun je niet wachten om onze organisatie te komen versterken? Stuur je cv en motivatie dan naar hr@paardekooper.com ter attentie van Simone Jordaans, of solliciteer direct en vul het formulier in.

Solliciteren

 • Persoonsgegevens

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Contactgegevens

 • Sollicitatie

 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gerelateerde vacatures
Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader)
40 uur per week
Beuningen
Commercieel Administratief Medewerker
32-40 uur per week
Den Hoorn
Oproepkracht bedrijfsrestaurant en receptie
0-40 uur
Oud-Beijerland
Medewerker magazijnbeheer (tijdelijk)
40 uur per week
Oud-Beijerland
Commercieel Medewerker Binnendienst UK
40 uur per week
Aalsmeer
Accountmanager Retail België
40 uur per week
België
Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader)
40 uur per week
Den Hoorn
Medewerker Customer Service
40 uur per week
Beuningen
Supply Chain Planner (tijdelijk)
40 uur per week
Den Hoorn
Medewerker Ordermanagement
40 uur per week
Beuningen, Den Hoorn
Commercieel Medewerker Binnendienst (Industrie)
40 uur per week
Den Hoorn
Logistiek medewerker
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
Content Marketeer
36 uur per week
Oud-Beijerland
Operationeel inkoper (tijdelijk)
40 uur per week
Oud-Beijerland
Medewerker Debiteurenbeheer
40 uur per week
Oud-Beijerland
Commercieel Medewerker Binnendienst (Agri)
40 uur per week
Den Hoorn
Marketplace Manager (E-Commerce)
40 uur per week
Oud-Beijerland