Skip to the main content

HR Business Partner

Noordwijkerhout/Amstelveen

Bedrijf
Paardekooper B.V.
Opleidingsniveau
HBO
Aantal uren
32-40 uur per week
Locatie
Noordwijkerhout/Amstelveen

Functieomschrijving

Heb jij een gezonde dosis positieve energie die voor verbinding zorgt binnen een organisatie en heb jij  meer dan 5 jaar ervaring binnen het HR-vakgebied als senior adviseur of business partner? Ben jij daadkrachtig, vasthoudend en weet jij mensen te inspireren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van jou?

Als HR Business Partner ben je binnen de Koninklijke Paardekooper Group verantwoordelijk voor onze commerciële divisie Horti. Deze divisie levert een compleet assortiment verpakkingen en accessoires voor de bloemen- en plantenbranche aan bijvoorbeeld groothandels, kwekers en retail. Je levert gevraagd en ongevraagd advies met name op strategisch en tactisch niveau. Je draagt zorg voor een optimale formatieplanning, performance management en talent ontwikkeling in samenwerking met het management van de divisie. Je bent sparring partner van het management team van de divisie.

Samen met de managers bepaal je jaarlijks de prioriteiten op de HR-agenda die aansluiten op het HR-beleid van de organisatie. Goed werkgeverschap en het aantrekken en behouden van de juiste medewerkers zijn jouw speerpunten. Tevens ben je verantwoordelijk voor één of meerdere innovatieve HR-projecten.

Je werkt nauw samen met de HR Business Partners van de divisies en de HR Adviseurs, die de meer tactische en operationele HR-vraagstukken behandelen. Je rapporteert aan de Group HR Manager.

Wie zoeken wij?

Je hebt de passie en drive om het beste uit jezelf en anderen te halen en dit verder te ontwikkelen. Je maakt zaken op een prettige manier bespreekbaar en bent analytisch scherp. Je bent zelf-startend en doelgericht en vindt het vooral leuk om samen met “jouw” managers een positief verschil te maken bij onze medewerkers. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bent in staat met HR- én bedrijfskundige blik van bovenaf naar de onderdelen te kijken om HR-processen en personeelsplanning te optimaliseren. Je zet jouw visie op een praktische, nuchtere en doortastende manier om naar de praktijk en herkent jezelf in onze kernwaarden: samen, eerlijk, vindingrijk en expert. Tot slot ben je bereid om te reizen tussen de verschillende locaties waar de afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent zich bevinden.

Wat bieden wij?

Een dynamische omgeving met ruimte voor ontwikkeling binnen een professioneel team. We bieden jou uitdagende HR-projecten, veel verantwoordelijkheid in een brede HR-rol en de kans je ideeën in praktijk te brengen. Naast werk waar jij blij van wordt, word je natuurlijk ook goed beloond.

Over Koninklijke Paardekooper Group

Sinds 1919 bouwen we bij Paardekooper met liefde en passie aan ons familiebedrijf. Met ruim 900 medewerkers wereldwijd werken we aan ons doel om als betrouwbare partner onze klanten te helpen hun producten met onze verpakkingen te beschermen en te verrijken, altijd met oog voor duurzaamheid.  We willen een positieve beweging in gang zetten om de wereld duurzamer te laten verpakken. Hiervoor leveren we naast verpakkingen ook kennis en advies over verpakkingen. Bij elk verpakkingsvraagstuk denken we mee over de best passende, meest complete, eerlijke en toekomstbestendige oplossing.

We zijn een echt familiebedrijf en hechten waarde aan samenwerking, eerlijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Als onze collega kom je terecht in een inspirerende en informele omgeving met enthousiaste collega’s.

Interesse?

Is je interesse gewekt, stuur dan een reactie naar hr@paardekooper.com ter attentie van Pia Elsen (Group HR Manager), of solliciteer direct en vul het formulier in. Zet kort op papier hoe jij voor ons het verschil kunt gaan maken. Heb je vragen die echt niet kunnen wachten tot een gesprek, stuur dan een bericht met je vraag en telefoonnummer naar piaelsen@paardekooper.com.

 Acquisitie door externe partijen op onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteren

 • Persoonsgegevens

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Contactgegevens

 • Sollicitatie

 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gerelateerde vacatures
Supply Chain Planner
40 uur per week
Den Hoorn
Store medewerker Den Haag
40 uur per week
Den Haag
Manager Duurzaamheid
40 uur per week
In overleg
Medewerker Ordermanagement
32-40 uur per week
Den Hoorn
Logistiek medewerker
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
Store medewerker Amsterdam Food Center
40 uur per week
Amsterdam
Customer Service Medewerker
40 uur per week
Oud-Beijerland
Oproepkracht bedrijfsrestaurant en receptie
0-40 uur
Den Hoorn, Oud-Beijerland
Projectmanager ERP
40 uur per week
Oud-Beijerland
Store medewerker Beverwijk
40 uur per week
Beverwijk
Office Accountmanager Retail
40 uur per week
Oud-Beijerland
Salesmanager Industrie Non-Food
40 uur per week
Nederland
Medewerker Ordermanagement
40 uur per week
Beuningen
Programma Manager Circulaire Systemen
40 uur per week
In overleg
Beheerder Product Data E-Business
36 uur per week
Oud-Beijerland
Master Data Analyst
40 uur per week
Den Hoorn
International Accountmanager
40 uur per week
Den Hoorn
Commercieel Medewerker Export (Frans)
32-40 uur per week
Den Hoorn
Office Accountmanager Foodservice
40 uur per week
Beuningen
Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader)
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
HR Meewerkstage
32-40 uur per week
Den Hoorn (ZH), Oud-Beijerland
Logistiek medewerker – Oud Beijerland
40 uur per week
Oud-Beijerland
Medewerker magazijnbeheer (tijdelijk)
20-40 uur per week
Oud-Beijerland
Commercieel Medewerker Binnendienst UK
40 uur per week
Aalsmeer
Accountmanager Retail België
38 uur per week
België