Skip to the main content

Accountmanager Retail

Nederland

Bedrijf
Paardekooper B.V.
Opleidingsniveau
HBO
Aantal uren
40 uur per week
Locatie
Nederland

Functieomschrijving

Creëer jij je eigen commerciële kansen en geeft het je een kick om verwachtingen van klanten te overtreffen?  Vind jij het een uitdaging om nieuwe klanten te scoren en de divisie Food & Non-Food Retail van onze organisatie nóg verder op de kaart te zetten? Dan ben jij de Accountmanager waar wij naar op zoek zijn!

Wat je als  Accountmanager gaat doen

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van belangrijke  accounts binnen de Retail markt. Je bent hierbij actief in de verkoop van een breed assortiment verpakkingen en disposables in de Food en Non-Food. Hiervoor maak je je eigen budgetten en verkoopplannen en realiseert deze. Mede door je sterke communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en kennis van de markt, ben jij in staat new business te genereren. Je draagt bij aan het verdere succes van onze organisatie!

Verkopen zit in je bloed. Je analyseert de behoeften in de markt en stemt deze af met je collega’s van de binnendienst en inkoop. Je draagt oplossingen aan op basis waarvan onze klanten hun producten optimaal kunnen verkopen. Hierbij denk je vanuit vernieuwende concepten en toegevoegde waarden voor onze klanten. Uiteraard horen werkzaamheden als het maken van offertes, analyses en rapportages bij je functie. Je wordt bij je werkzaamheden ondersteund door de verkoopbinnendienst, de marketing- en de inkoopafdeling.

Wat verwachten we van onze Accountmanager?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de business-to-business markt en hebt ervaring binnen Retail. Ervaring binnen de e-tailmarkt is een grote pre.   Je bent ondernemend, commercieel slim en beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen. Tevens ben je proactief en zelfstandig. Flair, charisma, overtuigingskracht, betrokkenheid en creativiteit zijn de sleutels tot succes!

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende en zelfstandige baan bij een professionele en toekomstgerichte organisatie die volop in ontwikkeling is en groeit.
 • Samenwerken met leuke, gedreven en enthousiaste collega’s in een prettige en informele werksfeer.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, 27 verlofdagen, laptop en mobiele telefoon, een representatieve auto van de zaak en pensioenregeling.

Over Koninklijke Paardekooper Group

Sinds 1919 bouwen wij met liefde en passie aan ons familiebedrijf, met verpakken als onze corebusiness. Verpakken, inpakken en vooral aanpakken: het zit in ons bloed. Wij willen dé duurzame verpakkingsvoorloper worden in Europa. Met onze 100 jaar aan kennis en ervaring maken we onze klanten wegwijs in de steeds complexer wordende verpakkingswereld en bieden we ze een zorgeloze en gemakkelijke ervaring. We zijn een betrouwbare partner en helpen onze klanten met kwalitatieve en future-proof producten en diensten zich aantoonbaar te verbeteren en onderscheiden. Bij Paardekooper helpen wij klanten de uitdagingen van vandaag om te zetten in kansen voor morgen.

Solliciteer nu!

Word jij enthousiast van deze vacature? Stuur je cv en motivatie dan naar hr@paardekooper.com, ter attentie van Ilse van Toor. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Solliciteren

 • Persoonsgegevens

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
 • Contactgegevens

 • Sollicitatie

 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Kies bestand
  Geen bestand gekozen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gerelateerde vacatures
Senior Marketing & Communicatieadviseur
32-40 uur per week
Den Hoorn, Oud-Beijerland
Operationeel inkoper (tijdelijk)
40 uur per week
Oud-Beijerland
Kwaliteitscoördinator
32 uur per week
Oud-Beijerland
Commercieel Medewerker Telesales
40 uur per week
Den Hoorn
Teamlead Supply Chain
40 uur per week
Den Hoorn (ZH)
Junior Marketing & Communicatieadviseur
40 uur per week
Den Hoorn, Oud-Beijerland
Medewerker Debiteurenbeheer
40 uur per week
Oud-Beijerland
Commercieel Medewerker Binnendienst (Trader)
40 uur per week
Den Hoorn
Interne Communicatieadviseur
32 uur per week
Den Hoorn
Marketplace Manager (E-Commerce)
40 uur per week
Oud-Beijerland
Commercieel Medewerker Export
32-40 uur per week
Den Hoorn