Skip to the main content

Veranderingen in de organisatie

Veranderingen binnen de Paardekooper Group (voorheen de PACOMBI GROUP)

Gepubliceerd 5 jaar geleden

Naamsverandering

Paardekooper is onderdeel van de PACOMBI GROUP, het toonaangevende familiebedrijf in verpakkingen. De naam PACOMBI GROUP zal worden omgedoopt in Paardekooper Group.

Lyanne Paardekooper: “We hebben onze organisatie de afgelopen jaren klaar gemaakt voor de toekomst. Ons jubileum én het predicaat Koninklijk zijn een mooie aanleiding om dit de buitenwereld te laten weten. We bundelen de krachten van de verschillende bedrijven binnen onze groep om onze positie verder te versterken. Met een nieuwe strategie zetten we volop in op innovatieve, duurzame verpakkingsoplossingen.

Groep van verpakkingsspecialisten

De bedrijven Van der Windt Verpakking, PACOMBI HORTI en Depa gaan verder onder de naam Koninklijke Paardekooper. The LCA Centre en Broekhof veranderen niet en blijven zelfstandige entiteiten binnen de Paardekooper Group.

Lyanne Paardekooper: “We willen in iedere markt voorop lopen als het gaat om duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen. We voegen de expertise van onze diverse bedrijven samen en nemen de leiding in het zetten van duurzame stappen.