Skip to the main content

Persbericht: Broekhof overgenomen door PACOMBI GROUP

Oud-Beijerland, 16 november 2018 – PACOMBI GROUP maakt vandaag bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt over de overname van Broekhof Verpakkingen b.v.

Gepubliceerd 5 jaar geleden

Oud-Beijerland, 16 november 2018 – PACOMBI GROUP maakt vandaag bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt over de overname van Broekhof Verpakkingen b.v. De overname zal nu formeel ter goedkeuring aan de ACM worden voorgelegd.

De combinatie PACOMBI GROUP en Broekhof realiseert met 780 medewerkers (480 PACOMBI en 300 Broekhof) een jaaromzet van circa € 350 miljoen in diverse markten, onder andere horticultuur, retail, foodservice, industrie en agricultuur.

Jan Paardekooper (eigenaar PACOMBI GROUP): “De overname van Broekhof is een mooie mijlpaal voor ons bedrijf. Het betekent dat wij ons specialistisch en innovatief aanbod aan klanten in de sierteelt verder kunnen verbeteren. Daarnaast sluiten de buitenlandse activiteiten van Broekhof aan bij onze internationale ambities. Ik heet alle medewerkers van Broekhof dan ook van harte welkom binnen onze Group.”

Arjan Broekhof (eigenaar en algemeen directeur van Broekhof Verpakkingen b.v.): “Wij zijn enorm blij met deze transactie en hebben het volste vertrouwen in een succesvolle en plezierige samenwerking binnen dit gerenommeerde familiebedrijf. Onze klanten kunnen rekenen op een ongewijzigde voortzetting van onze leveringen en diensten. Daarbij zal onze missie onveranderd van kracht blijven: ‘op innovatieve en betrouwbare wijze waarde toevoegen in verpakkings- en decoratiematerialen voor de sierteelt”.

Broekhof heeft vestigingen in Aalsmeer, Honselersdijk, Noordwijkerhout, Rijnsburg, Nairobi (Kenia), Rionegro (Colombia), Miami (VS) en Ho Chi Minhstad (Vietnam).

PACOMBI GROUP is één van de grootste onafhankelijke distributeurs in verpakkingen, disposables, re-usables en durables en bedrijfsbenodigdheden in Europa. Binnen PACOMBI GROUP hebben diverse gerenommeerde verpakkingsbedrijven hun krachten gebundeld, elk met hun eigen specialisme: Paardekooper Verpakkingen B.V., Van der Windt verpakking BV en Depa Disposables B.V.

==================================================================
Noot voor de redactie

Voor nadere informatie:
Jurgen van Krevel (CEO PACOMBI GROUP)
T: +31 (0) 88 22 22 333
E: jurgen.vankrevel@pacombigroup.com

Arjan Broekhof (algemeen directeur Broekhof Verpakkingen b.v.)
T: 06-53294879
E: abroekhof@broekhof.nl

Jan van den Bos (General manager divisie Agri- en Horti)
T: 06-51092330
E: jan.vandenbos@pacombigroup.com