Skip to the main content

Proud to become Paardekooper

Om onze positie de komende jaren nóg sterker te maken, bundelen wij de krachten en gaan onze bedrijven (m.u.v. The LCA Centre) verder onder de naam Paardekooper.

Gepubliceerd 4 jaar geleden

Dit jaar is het precies 100 jaar geleden dat het familiebedrijf Paardekooper werd opgericht.
Met de onafhankelijke bedrijven Paardekooper, Depa Disposables, Van der Windt Verpakking, PACOMBI HORTI, Broekhof Verpakkingen en The LCA Centre zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de verpakkingsmarkt.
Om onze positie de komende jaren nóg sterker te maken, bundelen wij de krachten en gaan onze bedrijven (m.u.v. The LCA Centre) verder onder de naam Paardekooper. De integratie wordt gefaseerd, per bedrijf, uitgevoerd. Depa Disposables is als eerste aan de beurt.

Depa Disposables wordt Paardekooper

De naamswijziging vindt plaats op 1 januari 2020. Vanaf dan opereert Depa Disposables onder de naam Paardekooper. Om de continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen blijven garanderen wordt de integratie op operationeel niveau gefaseerd doorgevoerd.
Voor klanten verandert er nauwelijks iets: de vertrouwde contactpersoon blijft en uiteraard blijven alle contractuele basis afspraken ongewijzigd, evenals onze kwaliteit, expertise en service. Alle klanten en leveranciers van Depa Disposables worden vooraf per brief en/of e-mail geïnformeerd over de wijzigingen.

Herpositionering van het merk Depa  

De naam ‘Depa’ als productmerk blijft wel bestaan. Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuwe positionering. Belangrijke uitgangspunten zijn duurzaamheid (o.a. SUP-proof), gemak en verrassing, als onderdeel van een aantrekkelijke en complete foodbeleving. Het ‘nieuwe Depa’ wordt tijdens de Horecava in 2020 geïntroduceerd.

Doel

Met de nieuwe bedrijfsstructuur en -strategie kunnen wij flexibeler inspelen op de snel veranderende wereld van verpakkingen. De vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen neemt toe en het belang van brand packaging weegt steeds zwaarder. Door het bundelen van onze kennis en expertise hebben wij het juiste antwoord op elke verpakkingsvraag. Ons productportfolio wordt bovendien nog breder, voor een nóg betere en completere dienstverlening. Nu en in de toekomst.

Neem voor vragen over de naamswijziging contact op met jouw vertrouwde contactpersoon bij Depa Disposables of bel naar +31 (0)24 649 32 11.