Skip to the main content

Merken

Merken van Paardekooper Group

Windt

Onder de naam Windt vind je kwaliteitsproducten voor Agri en de Food Industry. Producten met het Windt label zijn stuk voor stuk koploper op het gebied van voedselveiligheid, houdbaarheid, productielogistiek en presentatie.

Depa

Depa siert al vanaf 1947 de tafels van Nederland. Geen barbecue, feest of festival kan zonder onze makkelijke en aantrekkelijke producten. Van koffiebekers tot champagneglazen en van bakjes tot borden. Met een ruim assortiment aan glazen, bekers en servies heeft Depa voor iedere gelegenheid alles in huis.

Lovly

LOVLY is dé trendsetter op het gebied van giftpackaging. Het merk biedt een eigentijdse lijn trendy geschenkverpakkingen, verkrijgbaar in diverse (wisselende) stijlen. LOVLY is geïnspireerd op de internationale trends in bijvoorbeeld mode, interieur, food en kunst.

ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort. ComFort is al meer dan twintig jaar de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals baretten, schoenovertrekken, bezoekersjassen en handschoenen.

PowerSterko

Het merk voor de nieuwe generatie afvalzakken. PowerSterko® heeft voor elke afvaltoepassing de perfecte afvalzak, voor elk bedrijf en elke situatie. Je hebt keuze uit maar liefst 500 varianten op voorraad.

Biodore

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is het merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Overige merken

Fraai vormgegeven, kwalitatief sterk, innovatief en duurzaam: onze eigen merken zijn het allemaal. Een moderne en eigentijdse uitstraling maakt het plaatje compleet. Waar sommige merken inzetten op een lage milieu-impact en natuurlijke materialen zijn andere vooral sterk in veelzijdigheid. Samen staan onze eigen merken garant voor een omvangrijk palet aan uitstekende (verpakkings)producten.