Skip to the main content

Merken

Merken van Paardekooper Group

Van der Windt

Van der Windt is een toonaangevend internationaal merk in de wereld van verpakkingen en disposables. Van der Windt levert meer dan 15.000 artikelen voor onder meer de AGF, sierteelt, food- en non-foodindustrie, groothandel, foodservice en zorg.

Depa

De collecties van Depa maken foodmomenten makkelijk, gezellig en bijzonder. Met hart voor de gebruiker en oog voor het milieu.

Lovly

LOVLY is dé trendsetter op het gebied van giftpackaging. Het merk biedt een eigentijdse lijn trendy geschenkverpakkingen, verkrijgbaar in diverse (wisselende) stijlen. LOVLY is geïnspireerd op de internationale trends in bijvoorbeeld mode, interieur, food en kunst.

ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort. ComFort is al meer dan twintig jaar de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals baretten, schoenovertrekken, bezoekersjassen en handschoenen.

PowerSterko

Het merk voor de nieuwe generatie afvalzakken. PowerSterko® heeft voor elke afvaltoepassing de perfecte afvalzak, voor elk bedrijf en elke situatie. Je hebt keuze uit maar liefst 500 varianten op voorraad.

Biodore

Met een reeks van mooie producten uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen is het merk Biodore een natuurlijk alternatief voor de traditionele verpakkingsconcepten.

Overige merken

Fraai vormgegeven, kwalitatief sterk, innovatief en duurzaam: onze eigen merken zijn het allemaal. Een moderne en eigentijdse uitstraling maakt het plaatje compleet. Waar sommige merken inzetten op een lage milieu-impact en natuurlijke materialen zijn andere vooral sterk in veelzijdigheid. Samen staan onze eigen merken garant voor een omvangrijk palet aan uitstekende (verpakkings)producten.