Skip to the main content

Markten

Food & Services

In de food- en non-foodretail draait het om opvallen en gezien worden. Naast een compleet standaardassortiment (5.000 producten op voorraad) biedt Paardekooper Group daarom ook de origineelste maatwerkverpakkingen. Deze worden in eigen huis ontwikkeld, in onze ontwerpstudio Grafimedia Center. Zo kan elke verpakking als een creatief en succesvol marketinginstrument worden ingezet en vallen producten nóg beter in de smaak. Binnen de non-foodretail zijn wij in Nederland overigens de grootste speler op het gebied van slijterijverpakkingen.

Paardekooper Group heeft een neus voor marktkansen. Binnen de horecabranche en de foodservicemarkt vertaalt dit talent zich in onderscheidende en praktische foodconcepten. Foodservicebedrijven kloppen dan ook nooit tevergeefs bij ons aan. En de groothandels? Die weten ons al decennialang te vinden. Want behalve een breed one-stop-shoppingassortiment bieden we de groothandels ook een hoge beschikbaarheid en uitstekende leveringsbetrouwbaarheid.

Horti & Agri

Het hortisegment is een dynamische markt. Samen met telers- en veilingorganisaties werken we – vanuit onze vestigingen in het Westland en rondom de FloraHolland-bloemenveilingen – voortdurend aan vernieuwing en innovatie. Presentatie en bescherming van snijbloemen, potplanten en kruiden zijn daarbij essentieel, en tijd- en geldbesparende oplossingen eveneens. Ons assortiment bestaat onder meer uit bloemen- en plantenhoezen, folies, Deense dozen en verzendverpakkingen.

Binnen de AGF-markt draagt de juiste verpakking bij aan het verminderen van verspilling en faalkosten en een langere versheid van de producten. Vanuit het centrum van het Westland, ’s werelds grootste glastuinbouwgebied, kennen wij de wensen van AGF-producenten en -verwerkers door en door. We leveren onder meer kartonnen dozen, folies, netten, schalen en palletmaterialen, zowel standaard als op maat gemaakt.

Industry

Paardekooper Group is zowel in de food- als non-foodindustrie een vertrouwde partner. Paardekooper Group weet exact wat er in deze markten speelt. De vraag naar efficiency tegen lage kosten is bijvoorbeeld groot. De hamvraag is wat hier de meest (kosten)efficiënte keuze uit het verpakkingsaanbod is en ook hoe processen efficiënter in te richten zijn. Met onze specialistische kennis kunnen wij daar deskundig over adviseren.

Aan de foodindustrie leveren wij speciale verpakkingen voor productie en transport, maatwerkverpakkingen en alle denkbare hygiëneartikelen en HACCP-producten. Denk aan palletverpakkingen, zakken, sluitingen en folies. De voedselveiligheid is met onze BRC-certificatie 100% gegarandeerd. Ook voor de non-foodindustrie hebben we een compleet assortiment: van verzendverpakkingen en opvulmateriaal en van omdozen tot HACCP-disposables en hygiëneproducten. Andere pluspunten zijn ons one-stop-shopconcept, een uitstekende leveringsbetrouwbaarheid, eigen transport en just-in-timelevering.