Skip to the main content

Koninklijke Paardekooper Group benoemt nieuwe CEO

Koninklijke Paardekooper Group, leverancier van verpakkingen, heeft Ian Rasmussen (48) benoemt als nieuwe CEO.

Gepubliceerd 12 maanden geleden

Oud-Beijerland, 14 maart 2023 – Koninklijke Paardekooper Group, leverancier van verpakkingen, heeft Ian Rasmussen (48) benoemd als nieuwe CEO. Rasmussen heeft een achtergrond in Luchtvaart- en Ruimtetechniek en bedrijfskunde. Hij begon zijn loopbaan bij de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. Na een aantal jaar maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven.

In 2015 startte Ian als operationeel directeur bij Moolenaar, een bedrijf dat verpakte bloembollen, zaden en planten levert aan grote retailers. Hij groeide door naar de rol van CEO, een functie die hij sinds 2020 vervult. Onder zijn leiding is Moolenaar uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met een sterke positie in de markt.

Bert van Dongen en Lyanne Paardekooper, directie van Koninklijke Paardekooper Group, zijn verheugd met de komst van Rasmussen: ‘We hebben Ian leren kennen als een analytisch en strategisch sterke leider met een enorme drive om te verbeteren. Hij weet mensen te verbinden en is open en geïnteresseerd in onze organisatie en sector. We zijn ervan overtuigd dat hij Paardekooper naar de volgende fase kan leiden’, aldus Bert van Dongen, CFO van Koninklijke Paardekooper Group.

‘De wereld van verpakkingen wordt steeds complexer. De wensen en eisen van de samenleving veranderen. Als bedrijf hebben we de ambitie om de wereld duurzamer te laten verpakken, zodat we bijdragen aan een betere wereld, ook voor de volgende generaties. Ian deelt deze visie met ons’, aldus Lyanne Paardekooper, de vierde generatie van het familiebedrijf. ‘We zijn ervan overtuigd dat Ian onze ambities helpt te realiseren en ons bedrijf verder ontwikkelt als toonaangevende en duurzame verpakkingsspecialist.’

Rasmussen kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: ‘Paardekooper is een prachtig bedrijf met een rijke geschiedenis en een sterke positie in de markt. Ik ben trots dat ik de kans krijg om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf. Ik zie ernaar uit om het team te ontmoeten en samen te werken aan de toekomst van Paardekooper.’