Skip to the main content

Familiebedrijf Paardekooper wordt Koninklijk!

Het is driedubbel feest bij Paardekooper. De verpakkingsspecialist viert dit jaar het 100-jarig jubileum en ontvangt woensdag 29 mei het Predicaat Koninklijk.

Gepubliceerd 5 jaar geleden

Het is driedubbel feest bij Paardekooper. De verpakkingsspecialist viert dit jaar het 100-jarig jubileum en ontvangt woensdag 29 mei het Predicaat Koninklijk. De uitreiking vindt plaats in de compleet vernieuwde Paardekooper Store in Rotterdam. Deze Store wordt die dag feestelijk heropend.

Lyanne Paardekooper, vierde generatie: “We zijn superblij met deze bekroning op 100 jaar ondernemen. Hiervoor bedanken we natuurlijk al onze 700 medewerkers en oud-medewerkers.
De titel Koninklijk zullen we met trots dragen.”

Naamsverandering

Paardekooper is onderdeel van de PACOMBI GROUP, het toonaangevende familiebedrijf in verpakkingen. De naam PACOMBIGROUP zal worden omgedoopt in Paardekooper Group.

Lyanne Paardekooper: “We hebben onze organisatie de afgelopen jaren klaar gemaakt voor de toekomst. Ons jubileum én het Predicaat Koninklijk zijn een mooie aanleiding om dit de buitenwereld te laten weten. We bundelen de krachten van de verschillende bedrijven binnen onze groep om onze positie verder te versterken. Met een nieuwe strategie zetten we volop in op innovatieve, duurzame verpakkingsoplossingen.”

Groep van verpakkingsspecialisten

De bedrijven Van der Windt Verpakking, PACOMBI HORTI en Depa gaan verder onder de naam Koninklijke Paardekooper. The LCA Centre en Broekhof veranderen niet en blijven zelfstandige entiteiten binnen de Paardekooper Group.

Lyanne Paardekooper: “We willen in iedere markt voorop lopen als het gaat om duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen. We voegen de expertise van onze diverse bedrijven samen en nemen de leiding in het zetten van duurzame stappen.”

29 Mei om 14.30 uur

Op woensdag 29 mei vindt de feestelijke uitreiking plaats van het Predicaat Koninklijk in de totaal vernieuwde Paardekooper Store in Rotterdam. Het Predicaat zal worden uitgereikt door de Commissaris van de Koning in Zuid Holland, Jaap Smit, en Bert Wijbenga, locoburgemeester van Rotterdam.