Skip to the main content

Bedrijven

Onze bedrijven en merken

Paardekooper

Paardekooper B.V.  is de autoriteit op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen. Het familiebedrijf is een enthousiaste en betrouwbare partner van ieder bedrijf dat opereert in de wereld van foodservice, horeca, retail, industrie, horti en AGF.

The LCA Centre

The LCA Centre is een onafhankelijke autoriteit op het gebied van milieu-impactbepalingen voor verpakkingen en disposables. Dit wetenschappelijke instituut vindt antwoorden op alle denkbare verpakkingsvraagstukken. Zo kunnen verantwoorde keuzes worden gemaakt. The LCA Centre is een partner voor training, workshops, consultancy, innovatie en onderzoek.

Broekhof

Al sinds 1974 creëert Broekhof op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde met verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. Het familiebedrijf Broekhof heeft vestigingen in Noordwijkerhout, Rijnsburg, Honselersdijk, Aalsmeer, Colombia, Kenia, Vietnam en de Verenigde Staten. Broekhof heeft een eigen fabriek in Vietnam waar bloemen- en plantenhoezen worden gemaakt. Door gebruik te maken van de verschillende productiemogelijkheden kan Broekhof een groot aantal artikelen met een hoogwaardige kwaliteit zelf produceren en snel leveren.

Van der Windt

Van der Windt is een toonaangevende internationale speler in de wereld van verpakkingen en disposables. Wij leveren ruim 15.000 artikelen voor onder meer de AGF, sierteelt, food- en non-food industrie, groothandel, foodservice, schoonmaak en zorg. Afnemers profiteren van een one-stop-shop. Dat betekent: één vertrouwd aanspreekpunt voor al je verpakkingsvragen.

PACOMBI HORTI

Met PACOMBI HORTI profiteert de hortisector van een complete en flexibele verpakkingsexpert voor de import en export van bloemen en planten. Van plant tot klant levert PACOMBI HORTI alle benodigde sierteeltverpakkingen voor een efficiënte handling, bescherming tijdens transport, kwaliteitsbehoud en een opvallende winkelpresentatie. Ook ontwerpen en ontwikkelen wij samen met onze klanten innovatieve verpakkingsoplossingen voor elke schakel van de keten.