Skip to the main content

Bedrijven

Onze bedrijven en merken

Paardekooper Verpakkingen

Paardekooper Verpakkingen B.V.  is de autoriteit op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen. Het familiebedrijf is een enthousiaste en betrouwbare partner van ieder bedrijf dat opereert in de wereld van foodservice, horeca, retail, industrie, horti en AGF.

The LCA Centre

The LCA Centre is een onafhankelijke autoriteit op het gebied van milieu-impactbepalingen voor verpakkingen en disposables. Dit wetenschappelijke instituut vindt antwoorden op alle denkbare verpakkingsvraagstukken. Zo kunnen verantwoorde keuzes worden gemaakt. The LCA Centre is een partner voor training, workshops, consultancy, innovatie en onderzoek.

Broekhof

Al sinds 1974 creëert Broekhof op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde met verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. Het familiebedrijf Broekhof heeft vestigingen in Noordwijkerhout, Rijnsburg, Honselersdijk, Aalsmeer, Colombia, Kenia, Vietnam en de Verenigde Staten. Broekhof heeft een eigen fabriek in Vietnam waar bloemen- en plantenhoezen worden gemaakt. Door gebruik te maken van de verschillende productiemogelijkheden kan Broekhof een groot aantal artikelen met een hoogwaardige kwaliteit zelf produceren en snel leveren.

Van der Windt

Van der Windt is een toonaangevende internationale speler in de wereld van verpakkingen en disposables. Wij leveren ruim 15.000 artikelen voor onder meer de AGF, sierteelt, food- en non-food industrie, groothandel, foodservice, schoonmaak en zorg. Afnemers profiteren van een one-stop-shop. Dat betekent: één vertrouwd aanspreekpunt voor al je verpakkingsvragen.

Depa

Dankzij een totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat ondernemers binnen de foodservice en retail te helpen hun processen efficiënter en effectiever in te richten. Depa combineert een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met verstand van de dagelijkse business van ondernemers en medewerkers in foodservice en retail. Dit alles met een bij de branche passende no-nonsense aanpak en korte lijnen.