Skip to the main content

Bedrijven

Onze bedrijven en merken

Paardekooper

Paardekooper B.V.  is de autoriteit op het gebied van duurzame verpakkingsoplossingen. Het familiebedrijf is een enthousiaste en betrouwbare partner van ieder bedrijf dat opereert in de wereld van foodservice, horeca, retail, industrie, horti en AGF.

The LCA Centre

The LCA Centre is een onafhankelijke autoriteit op het gebied van milieu-impactbepalingen voor verpakkingen en disposables. Dit wetenschappelijke instituut vindt antwoorden op alle denkbare verpakkingsvraagstukken. Zo kunnen verantwoorde keuzes worden gemaakt. The LCA Centre is een partner voor training, workshops, consultancy, innovatie en onderzoek.

Broekhof

Al sinds 1974 creëert Broekhof op een innovatieve en betrouwbare wijze toegevoegde waarde met verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche. Het familiebedrijf Broekhof heeft vestigingen in Noordwijkerhout, Rijnsburg, Honselersdijk, Aalsmeer, Colombia, Kenia, Vietnam en de Verenigde Staten. Broekhof heeft een eigen fabriek in Vietnam waar bloemen- en plantenhoezen worden gemaakt. Door gebruik te maken van de verschillende productiemogelijkheden kan Broekhof een groot aantal artikelen met een hoogwaardige kwaliteit zelf produceren en snel leveren.